dinsdag 28 maart 2017

vegetarische portobello

portobello
Vegetarische portobello
Vorige week hadden we weer een vegetarische vrijdag.
Wat aten wij?
Een zelfgemaakte groentesoep van de groenten die we deze week gegeten hadden.  Uit die goedgevulde groentenschaal bleef nog het een en ander over. "Restjessoep" dus.

Verder maakte ik portobello's in de oven.

Ik nam 6 portobello's.
Deze vulde ik met een plak aubergine.
Daarbovenop kwamen enkele plakjes tomaat en een plakje geitenkaas.
Wat italiaanse kruiden erop en ze zijn klaar om de oven in te gaan.

portobello in de oven
Klaar om de oven in te gaan

Bak ze ongeveer 20 minuten in de oven op 200 graden.

vegetarische portobello uit de oven
Eet smakelijk!
Twee portobello's bleken voor mij genoeg te zijn ;).


1 opmerking:

  1. Ze lijken me heerlijk! Ik heb nog nooit een portobello klaargemaakt eigenlijk.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen