zaterdag 19 maart 2016

Hobby'sHobby's

Een paar jaar geleden heb ik mijzelf met behulp van filmpjes op youtube leren haken. Heerlijk ontspannend vind ik dat. Na het oefenen van verschillende steken (losse, vaste, stokje) kwam ik de patronen van Lalylala tegen. Ik heb als eerste mijn versie van "Kira" gehaakt. Daarna volgde Lupo het lammetje.
Mijn eerste gehaakte knuffel

Daarna volgden de patronen van Kristel Droog. Zij haakt haar knuffels met sokkenwol, maar dat vind ik niet lekker haken. Die van mij worden daardoor wel "ietsje" groter.

Van mijn kleine konijntje maakte ik een Nijntjeversie.Verder heb ik sinds kort een silhouette curio. Wat een geweldige machine! Je kunt er diverse materialen mee snijden/embossen/graveren. Ik ben nog een beginner, maar leer het programma steeds beter kennen. Soms gaat het niet helemaal zoals ik wil (tekst in spiegelbeeld bijvoorbeeld…) maar van alle fouten leer ik….

 
Vinyl

Getekend met een sketchpen

Voor een snailmailproject maakte ik deze kalender.


Met mijn digitale spiegelreflexcamera maak ik geregeld foto’s in de natuur.Daarnaast houd ik van lezen. Ik lees alles wat los en vast zit; van tijdschriften tot literatuur en alles wat er tussen zit. Op dit moment ben ik bezig in “Eten, bidden, beminnen” van Elizabeth George. Echt een aanrader vind ik. Hij leest heerlijk weg en zet je aan het denken.