zondag 10 april 2016

Karvan Cevitam Go


Sinds vorige week mag ik via Buzzer Carvan Cevitam GO uitproberen.
Als ik de reclame op televisie zag vond ik het altijd maar onzin. Gewoon water was prima dus waarom nog (dure) limonade toevoegen.

Maar nu ik het geproefd heb zie ik de meerwaarde:
  •   Niet alleen water, maar ook limonade kun je nu gemakkelijk onderweg meenemen.
  •   Je kunt afwisselen met smaken dus als je met het een groepje weg gaat kun je meerdere flesjes water meenemen en ter plekke meerdere limonades maken. Er zijn (tot nu toe) vijf verschillende smaken.
  •  De flesjes lekken niet en er komt alleen limonade uit als je erin knijpt. Geen vieze plakkerige (school)tassen dus meer als er iets gelekt heeft.

Nadelen?
  •          Als je iets te enthousiast knijpt is het vanwege de hoge concentratie mierzoete limonade. Niet erg als je thuis bent en na een grote slok wat water kunt toevoegen om het aan te lengen, onderweg niet handig.
een kneepje is genoeg!


Via Buzzer kreeg ik 3 smaken om uit te proberen: aardbei, rood fruit en cactus limoen. Die laatste is mijn favoriet!

Heb jij Karvan cevitam go weleens geprobeerd? Wat waren jouw ervaringen? Mis ik nog plus- en minpunten? Ik hoor ze graag dan neem ik ze mee in het eindoordeel voor de buzz!