maandag 4 april 2016

Creatief met....

Bij het kijken naar filmpjes over wat ik met de Silhouette Curio kan doen kwam ik een filmpje tegen over speciale folie (therm-o-web decofoil van icraft) waarmee je tekst of plaatjes een glanzend kleurtje kan geven.
Ik kocht de folie bij www.paperpads.nl (een luilekkerland voor creatievelingen als je het mij vraagt...) en ben nu aan het uittesten met welk materiaal ik het beste resultaat krijg.

Op dit proefkaartje gebruikte ik drie verschillende technieken.Het hartje is een foamsticker, waar ik de achterkant (de plakkende kant) van gebruikte. Het schuine streepje linksboven in de hoek maakte ik met dubbelzijdig tape en het slingertje is gemaakt met fotolijm.

Het leukste resultaat tot nu toe kreeg ik met een laserprinter en een lamineerapparaat.De tekst printte ik op cadeaupapier. Daarna legde ik de folie op de tekst. Het cadeaupapier en de folie gingen gezamenlijk ik een envelop en de envelop haalde ik door het lamineerapparaat. Daarna nog even na wrijven en klaar was de roze tekst!