maandag 2 mei 2016

Smoothies

Sinds ik bezig ben met afvallen/gezonder leven maak ik regelmatig smoothies. Vandaag deel ik enkele variaties met jullie.

Met melk of yoghurt vind ik ze te dik om te drinken, dus ik gebruik gewoon water om het fruit mee aan te lengen.


Deze smoothies maakte ik met water, twee kiwi's en een banaan. Lekker fris en zoet.


Vandaag maakte ik er een met een appel, een banaan en een mango. Ik had flink wat water toegevoegd dus kon wel meer dan twee glazen vullen. Dat deed ik echter niet. Ik deed wat ik over heb in ijsblokjesvormen. Deze staan nu in de vriezer. Als het straks (nog) warmer weer is heb ik lekkere gezonde waterijsjes.

Wat ik een lekkere combinatie vind met yoghurt is passievrucht met blauwe bessen. Het frisse zurige van de passievrucht combineert mooi met het zoete van de blauwe bessen.
En ook niet onbelangrijk: het kleurt mooi bij elkaar....