dinsdag 1 november 2016

Een nieuwe maand...

1 november 2016.

Een nieuwe maand, een nieuwe uitdaging!
Deze maand ga ik ontspullen....
Wat houdt deze ontspulmaand in?

Op dag 1 neem je afscheid van 1 ding dat je best kunt missen, bijvoorbeeld omdat je het niet meer gebruikt, omdat het al een tijdje stuk is maar je altijd dacht dat je het nog een keer zou (laten) maken of om een andere reden om er nu toch eindelijk eens afscheid van te nemen.

Op dag 2 doe je dit met 2 dingen, op dag 3 met 3 dingen etc. De uitdaging wordt dus naarmate de maand vordert steeds groter.....

Vandaag neem ik afscheid van:
Deze oude koekenpan. Hij ligt al bijna twee jaar boven in een kast. "Handig om mee te nemen naar een vakantiehuisje zodat je genoeg koekenpannen hebt" (in de huisjes die wij huren is het vaak behelpen met het aantal pannen). Aangezien we hem al twee jaar niet meegenomen hebben en niet omgekomen zijn van de honger hebben we hem dus niet meer nodig.
Dag oude koekenpan!

Volg mijn instagram of facebook om te weten hoe ik mijn opruimmaand vervolg.
Mocht je bij sommige artikelen denken: dat kan ik nog goed gebruiken! Laat het me weten, ik schenk het je met alle liefde!