woensdag 18 januari 2017

Mijn kerstpakket (over de Hema klantenpas en euroclix)


Huh nu pas een blog over mijn kerstpakket? Ja! Ik kreeg namelijk een cadeaukaart van de Hema en heb hem pas dit weekend verzilverd.Vandaag kwam mijn pakket binnen.

Na meerdere Hema-winkels in geweest te zijn en niet te kunnen kiezen (ik ben en blijf een weegschaal…) besloot ik op de website te gaan kijken. Dan kun je zo lekker artikelen in je mandje gooien en er weer uithalen. In de winkel staat dat zo raar….

Ik zag direct een link staan over de nieuwe klantenkaart. Registreer hier en ontvang 5 euro. Ik downloadde de app op mijn telefoon, registreerde me en voor ik het wist had ik mijn klantenkaart op mijn telefoon staan. Superhandig, want die heb ik altijd bij me en mijn portemonnee zit inmiddels vol met allerlei (klanten)pasjes.

Nu kon ik dus voor 5 euro extra een pakket samenstellen. Het was nog een heel gepuzzel, maar hier vind je wat ik uiteindelijk uitkoos:
Kerstpakket 2016 Hema cadeaukaart
Roze en groentinten

De plantenspuit gebruik ik voor een speciaal project waar ik mee bezig ben. Nog een paar weken wachten en dan vertel ik jullie er meer over.
Verder kun je misschien wel raden wat mijn favoriete kleuren zijn.... Al met al een heel gezellig plaatje alles zo bij elkaar.

Met de klantenpas spaar je trouwens ook nog punten bij je aankopen die je weer kunt inwisselen voor kortingsvouchers.

Naast de 5 euro die ik via de klantenpas kreeg leverde deze aankoop mij ook nog Euroclix op. Dat is nog eens makkelijk geld verdienen.... Voor meer informatie hierover neem even contact met mij op of klik op de link hiernaast.