dinsdag 3 januari 2017

Nieuwe layout

Al sinds de start van mijn blog ben ik niet tevreden over de layout. Hij is al meerdere keren gewijzigd en altijd was er wel iets waar ik niet blij mee was. Deze kerstvakantie heb ik er (heel wat) tijd voor uitgetrokken om hem volledig te veranderen. Is hij nu helemaal naar mijn zin? Helaas niet. De links bovenaan de pagina werken nog niet en de puntjes op de i zijn ook nog niet gezet. Het zoeken naar de codes in het HTML-sjabloon vergt nogal wat zoekwerk en als je er al een tijdje achter gezeten hebt dansen alle letters voor je ogen.... Alles lijkt ook op elkaar... Het vordert gestaag, maar mocht je op een bepaald moment hier komen en denken: wat ziet dit er ineens vreemd uit: Er wordt aan gewerkt! En als je denkt: ik ben heel goed in HTML en wil wel even een handje helpen.... mijn mailadres staat links onderin je scherm als je klikt op contact! (inderdaad een van de puntjes op de i die nog gezet moeten worden)