zondag 1 januari 2017

Round robin


Sinds oktober doe ik mee aan een Round Robin. Op de site van ByKris kun je meer info vinden over Round Robin projecten. Kris is degene die een aantal jaren geleden in Nederland begonnen is met dit soort projecten.

Wat houdt het in?
Er is een groepje samengesteld van 8 vrouwen die het leuk vinden om creatief bezig te zijn.
Allemaal hebben we hetzelfde notitieboekje gekocht ( te vinden op de site van ByKris) en daarin maakt iedereen iets creatiefs. Elke drie weken hebben we weer 12 nieuwe bladzijdes om te vullen in een nieuw boekje.

Op de eerste bladzijden stel je jezelf voor en geef je aan wat je leuk vindt.
Er is een lijstje met verzenddata. Op de bewuste datum stuur je jouw boekje door naar de volgende. Je stuurt het boekje steeds naar dezelfde persoon en uiteindelijk ontvang je jouw boekje (gevuld met leuke knutsels) weer terug.

We zijn nu op de helft en ik vind het leuk om elke keer weer een nieuw boekje te ontvangen met nieuwe knutselideeƫn. Het is grappig om te zien dat iedereen zijn eigen stijl heeft en na een aantal boekjes ga je herkennen waar de een is gestopt en de ander door is gegaan.
Omdat het voor mij de eerste keer is dat ik aan een round robin meedoe leer ik steeds weer nieuwe dingen bij. Op knutselgebied met diverse technieken, maar ook dat niet perfect ook goed is. De ene bladzijde lukt namelijk beter dan de andere ;).

Hieronder staan de bladzijdes die ik in mijn eigen boekje heb gemaakt. Ben heel benieuwd wat er allemaal bij gemaakt is.


Over een paar maanden is het boekje gevuld weer bij me terug. Ik laat jullie dan zien wat de anderen in mijn boekje gemaakt hebben en wat ik in de andere boekjes gefabriceerd heb.