woensdag 15 februari 2017

Februari minimaliseermaand: week 2

bureaubladHet is alweer de tweede week van februari en dus ook de tweede week van de minimaliseermaand van Moeders minimalisme.

Ik heb in de eerste week al heel wat dingen opgeruimd en ook in week twee lukte dat goed.

Op dag negen haalde ik verschillende spullen uit mijn keukenlaatje die ik al maanden niet gebruikt had. 
rasp, melkopschuimer, keukenla

De opdracht van dag 10 luidde: bekijk je facebook vrienden/groepen en verwijder minstens 10 vrienden/groepen. Ooit speelde ik via Facebook het spelletje Landleven. Hierbij had je vrienden nodig om spullen te krijgen om verder te kunnen komen. Ik werd toen lid van enkele groepen die te maken hadden met dat spelletje. Ik speel al jaren het spelletje niet meer en dus kon ik daarvan al enkele groepen en vrienden verwijderen.

Op dag 11 koos ik 10 dingen die uit huis konden omdat we ze niet meer gebruiken of omdat ze stuk waren (en daardoor dus niet meer gebruikt werden). Deze dag stond voor mij trouwens bijna geheel in het teken van de eerste training voor de vierdaagse van Nijmegen. Heel apart om die in de sneeuw af te moeten leggen. Daardoor konden we helaas niet helemaal trainen zoals de trainers bedacht hadden, maar de eerste kilometers heb ik toch maar weer mooi in de benen.

De pennenbak sorteren was de taak voor dag 12. Alle pennen die het (bijna) niet meer deden verdwenen in de prullenbak.
pennen

Op dag 13  ruimde ik 5 boeken op die uit mijn boekenkast konden. 

Weer een digitale opdracht voor dag 14. Mijn bureaublad opruimen. Er staan nu nog maar drie mapjes, het icoon "deze computer" en de prullenbak. Die ik ook leegde ;)

Op naar week drie!