woensdag 1 februari 2017

Minimaliseren deel 2


In november deed ik al eens een opruimchallenge. Weten jullie nog? Ontspullen door elke dag meer spullen weg te doen.

Gisteren werd ik getagd in een nieuwe challenge, die van moeders minimalisme. Deze challenge beschrijft per dag een opdracht om meer ruimte te krijgen; in je huis, op je telefoon of laptop en daarmee ruimte in je hoofd.  Februari wordt dus weer minimaliseermaand!

De opdrachten zijn per dag beschreven, maar je hoeft ze niet in de beschreven volgorde te doen. Net hoe het jou het beste uit komt. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je aan het eind van de maand alle opdrachten uitgevoerd hebt..... Wil je ook mee doen? De opdrachten vind je hier.

De opdracht van vandaag is:
Keer je portemonnee en (hand)tas om en gooi alle overbodige dingen eruit.
Nu heb ik net dit weekend een mooie, nieuwe tas gekregen, dus die was aardig leeg, maar in mijn portemonnee zaten nog genoeg dingen die er eigenlijk wel uit konden...De meeste pasjes staan inmiddels in de stocard app op mijn telefoon dus die konden er al uit. Ook een heel aantal bonnetjes kon ik weggooien of in de map financiĆ«n van mijn werk stoppen. 
Over mijn werk gesproken: ik denk dat ik straks mijn werktas ook maar eens uit ga mesten. Die kan het nog beter gebruiken dan mijn portemonnee en handtas....

Doe je ook mee met deze challenge? Of heb je een andere leuke die ik hierna zou kunnen doen? Laat een bericht hieronder achter.