maandag 27 februari 2017

Roundrobinproject

round robin boekje

Enige tijd geleden had ik het al eens over mijn creatieve project in een round robin boekje. Hier staat de start van dit project beschreven. Het boekje is inmiddels langs alle deelnemers geweest en kwam vandaag weer thuis. Een heel stuk dikker dan hij weg ging: hij paste niet eens door de brievenbus!
Kijk je mee naar enkele pagina's die in mijn boekje gemaakt zijn?

round robin boekje

N70 wandeling

stempel
Deze stempel vond ik zo leuk dat ik een verzoek indiende om hem ook in mijn boekje te gebruiken ;)

eekhoornstempel
En toen kreeg ik deze er nog los bij ook!
boek schrijven
Bucketlist dingetje: voorlopig blijft hij er nog wel even op staan...

Dit zou ik ook graag kunnen!

labels

The end!

Ik vind het erg leuk om te zien dat iedereen zijn eigen draai aan de bladzijdes heeft gegeven. De meeste bladzijdes hebben te maken met mijn eigen hobby's: lekkere recepten die ik zeker ga uitproberen, leuke wandelingen die ik zou kunnen maken en motiverende quotes die me er door heen kunnen slepen tijdens de vierdaagse straks. Erg leuk bedacht!

Zelf ook zo'n creatief boekje maken? Je kunt de blanco versies hier kopen.