maandag 20 maart 2017

20 maart

dessert
Verrukkelijk dessert
Vandaag is hij dan gekomen: de dag waar ik al een tijdje naar uit keek: 20 maart 2017.
Al sinds ik de berichten van Linda voorbij zag komen op Facebook en Instagram ;).

Goed nu even voor iedereen aan wie dit voorbij is gegaan: Linda de Mol gaat lijnen en ik (en nog 1000-den andere vrouwen) doe met haar mee.
Je kunt Linda volgen in haar afvalpoging via haar vlog op Linda.tv.

Ooit (in 2006) ben ik via de boeken van Sonja meer dan 20 kilo afgevallen en daar van is het meeste eraf gebleven, maar het zou fijn zijn als die paar kilo die er weer bij zijn gekomen in de loop der jaren er weer af zijn en net een paar kilo meer.

Voorlopig dus geen verrukkelijk dessert zoals hier boven op de foto staat, maar ook minder snoepen en meer bewegen.

chocolade drop
Deze laat ik even in de winkel liggen.

Linda lijnt duurt 6 weken. Wie gaat samen met mij de uitdaging aan? Er komen in de komende weken nog een aantal verjaardagen aan (extra uitdaging!) dus als je nog lekkere, gezondere, slank makende recepten hebt reageer hieronder en deel ze.