woensdag 8 maart 2017

Creaties silhouette curio

Deze week was ik lekker creatief in de weer.
Zo maakte ik meerdere stickers voor op de slaapkamerdeuren van de kinderen.

Goud met glitters.
goud zonder glitters
Goud zonder glitters

Dromen van later...

Omdat Sara graag haar naam in goudkleurig vinyl zonder glitters wilde en ik dat niet meer in huis had moest ik op pad voor nieuwe vinyl. Dat haalde ik bij Het knutselkamertje. Er waren (natuurlijk) ook weer andere nieuwe leuke materialen van Silhouette bij gekomen.
Een van die nieuwe materialen was verf die in uv-licht van kleur verandert. Ik maakte er een t-shirt voor Anouk mee.
Textielverf
Eerst streek ik de flexfolie op het t-shirt (dat is het paarse bloemetje). Daarna gebruikte ik een penseel om het bloemetje met de verf in te kleuren.
Flexfolie daarna met verf ingekleurd

Je ziet de kleur al veranderen.

En zo wordt de bloem steeds paarser.
Het leuke is dat je t-shirt dus de hele dag door van kleur verandert. Jammer was dat er alleen "meidenkleuren" waren dus ik hoop dat het assortiment nog uitgebreid gaat worden met wat stoerdere kleuren.