woensdag 26 april 2017

De laatste week gaat in linda lijnt

Linda lijnt 

De laatste week is alweer ingegaan. 5 kilo in 6 weken was het doel. 
Linda heeft dit inmiddels gehaald (ondanks het uitstapje naar Ibiza waar ze het dieet niet zo nauw nam, best irritant om te zien moet ik zeggen ;)).
Maar goed: kijk niet naar een ander, kijk alleen naar jezelf!

ontbijt yoghurt appel kaneel haver
Ontbijt van vandaag


Met eten blijft het goed gaan. Op alle verjaardagen sla ik al het gebak af (ook niet een klein stukje? Nee ook niet een klein stukje...) en het moeten trainen voor de vierdaagse blijft ervoor zorgen dat ik mijn wandelkilometers ook deze week weer ruimschoots gemaakt heb.


Wandeltocht zaterdag 22 april

Afgelopen zaterdag liep ik 27 kilometer rondom Abbekerk/Aartswoud/Lambertschaag. De wind was guur en het leek wel of we hem alleen tegen hadden. Maar al in de eerste kilometers werd ik aangesproken door een man die klaarblijkelijk om een praatje verlegen zat... Hij was een ervaren wandelaar (doet straks voor de 12e keer mee in Nijmegen en loopt de week ervoor ook de vierdaagse van Apeldoorn) en dit zorgde ervoor dat mijn tempo deze keer iets hoger lag dan normaal gesproken. 
Uiteindelijk liep ik gemiddeld 6 km per uur en anders heb ik een gemiddelde van 5,5 km ongeveer.
Jammer was dat er over de hele route alleen een echt rustpunt was bij het rundveemuseum, waar de koeien die dag voor het eerst weer naar buiten gingen. 

rundveemuseum aartswoud
Het rundveemuseum in Aartswoud

Je kunt natuurlijk een plekje langs de weg opzoeken, maar dat doe ik zelf niet zo snel en dat leidt er dan wel eens toe dat ik net over mijn eigen grens heen ga. Nu niet erg, maar straks in Nijmegen moet ik hier toch wat meer om denken.
Al met al een tocht waarbij ik een hoop tips opgedaan heb van mijn mede-wandelaar en mijn eigen lichaam.

Linda lijnt resultaat tot en met week 5.

Maar goed weer terug naar Linda lijnt. Het doel was 5 kilo in 6 weken. De stand tot nu toe is 4 kilo in 5 weken. Dat wordt nog even hard doorwerken de komende week...