woensdag 12 april 2017

week 4 linda lijnt

Iets later dan gepland schrijf ik nu de update over week 3 van Linda lijnt.


 Meerdere bloggers/vloggers die ook meedoen met Lindalijnt hebben al laten weten teleurgesteld te zijn over het resultaat van week 3. Maar een pond eraf, of zelfs helemaal niets.
salade van rucola met zalm en tomaat


Alhoewel het een drukke week was lukte het op woensdag om een wandeling van zo'n 13 kilometer te maken. Heerlijk!

Ik kwam een lijstje tegen met maten die ik gebruikt heb bij het naaien van een jurk vorig jaar. Van mijn taille is inmiddels al 8 cm af! Ook mijn bovenwijdte is 7 cm kleiner dan vorig jaar en van mijn heup is 4 cm af.


wrapAl twee weken ging er bij mij elke week een kilo af. Net zoals de andere deelnemers moet ik helaas zeggen dat dit deze week niet gelukt is.... Ook bij mij ging er maar 500 gram af. Er zat vast iets in de lucht ;).
Resultaat op de helft van de uitdaging: in 3 weken tijd ben ik 2,5 kg kwijt. Mijn doel was 5 dus ik zit goed op schema.

Vanaf nu ga ik me trouwens niet meer alleen richten op de kilo's, maar ook op de cm. Daar is het resultaat namelijk wel goed te zien!