vrijdag 5 mei 2017

Trybe

Testpanels

Zoals jullie weten test ik af en toe producten via verschillende testpanels. De laatste keer was dit de chilled classic van Starbucks, via The insiders. Wat ik daarvan vond kun je hier lezen.
Over deze ijskoffie schreef ik een review
Over deze ijskoffie schreef ik eerder een review

Vandaag heb ik me ingeschreven bij een nieuw testpanel. Namelijk Trybe. Zij zijn al een aantal jaar actief in andere landen. Ze zijn oorspronkelijk opgericht in Noorwegen en starten vanaf nu ook in Nederland.

Hoe werkt Trybe?

Je meldt je aan voor het testen van producten.
Als je tot de testers behoort ontvang je het product thuis of een voucher om het product ergens op te kunnen halen.
Je test het product uit en aan het eind van de testperiode ontvang je een vragenlijst waar je jouw ervaringen met het product aangeeft.

Het eerste product waar je je voor kunt inschrijven is een rugzak. Die lijkt mij handig tijdens de Vierdaagse. Lichtgewicht, maar toch voldoende ruimte om je spullen in mee te kunnen nemen tijdens een lange wandeling. 

Trybe
www.trybe.com/nl/

Wil je ook producten testen? Schrijf je dan in via deze link Trybe. Ik ontvang hier geen vergoeding voor, maar het vergroot wel mijn kansen om deze rugtas (of misschien een ander product) uit te kunnen proberen. Wie weet ontvang jij dan binnenkort een voucher om deze rugzak te proberen. Of krijg je een ander leuk product om uit te testen.