zaterdag 3 juni 2017

Tuinfair Midwoud pinksteren

tuinfair

Zoek je nog een leuk (familie)uitje met dit lange Pinksterweekend? Dan is de Tuinfair in Midwoud misschien een goede optie.

Op Landgoed de Knap vindt elk jaar in het Pinksterweekend de Tuinfair plaats.
Vier hectare vol standhouders met inspiratie voor interieur, tuin, kunst en cultuur, buitenleven, koken, muziek en vrijetijdsbesteding. Er is van alles te zien en te koop:  van sieraden tot brocante, van tuinplanten tot pannen en ook aan de kinderen is gedacht.

zweefmolen
Vertier voor de kinderen

Bij het standje van The bodyshop kocht ik een heerlijke bodybutter met douchegel. Ik koos de Fuji Green tea, maar er zijn nog een stuk of zes andere geuren waar je uit kunt kiezen.
Wat ziet het er leuk uit he?

Ook leuk om cadeau te geven
Nog wat sfeerbeelden van de dingen die er onder meer te koop zijn.

Deze kommetjes vond ik erg handig om je saus in warm te houden, bijvoorbeeld bij de barbecue. Onder het kommetje kun je namelijk een waxinelichtje zetten.
Sauskommetjes

Een Portugees kraampje


De Volkswagenbus op de foto hieronder kun je in diverse prijsklassen vinden ;). Net zoals de glazen flessen met pompje. Waarom bij de ene kraam de fles zeven euro kost en bij de ander vijftien (of nog meer) is mij een raadsel. Het loont dus de moeite om eerst een rondje te lopen om te kijken waar de prijs het gunstigste is.
Van alles wat

Potten

Sieraden

Presse papiers

tuinplanten
Tuinplanten

Tassen van leer, tassen van stof
 Ook barbecues en tuinhaarden zijn er in verschillende soorten en maten te koop.
Barbecues