zaterdag 18 november 2017

sinterklaas creahop zak van sinterklaas

Welkom op mijn blog!
Al eerder deed ik mee aan een crea-hop: een rondje langs diverse creatieve blogs waarbij leuke dingen te winnen zijn. Van het ene blog klik je door naar de volgende net zolang tot je een heel rondje gemaakt hebt en weer terug bent op het blog waar je bent begonnen. De eerdere versie kun je hier bekijken.

Dit keer organiseerde Anne (van Simplethoughts) een hop in het teken van Sinterklaas. Alle bloggers hebben dus iets gemaakt wat met dit thema te maken heeft.
Je kunt op mijn blog gekomen zijn via de link op het blog van Fleur: www.mizflurry.nl. Fleur maakte een "Piet" Mondriaan knutsel. Grappig bedacht, vind je ook niet?

En dan nu mijn creatie. Wat bij Sinterklaas niet mag ontbreken is natuurlijk de zak van Sinterklaas. 
Ik kocht een jute zak bij Dille en Kamille.
Handig was dat hier al een rood hart opgedrukt was.


Zo was het natuurlijk nog geen Zak van Sinterklaas. Ik pakte dus mijn Silhouette Curio erbij en koos wat toepasselijke plaatjes uit. Deze sneed ik uit flexfolie (dat ik gekocht had bij Het knutselkamertje).

Nog even pellen (alle folie die je niet gebruikt moet van het plastic/de drager afgehaald worden) en dan de plaatjes erop strijken. Net zoals strijkkralen gebeurt dit met een vel bakpapier erover.

Tenslotte moest de beschermende plastic laag er nog afgehaald worden en toen was de zak klaar.

Wil jij zo'n zak winnen? Dat kan. Laat hieronder een reactie achter en je maakt kans. Een reactie op instagram of facebook levert een extra kans op.
De winnaar mag zelf nog kiezen of er nog een tekst opkomt met de namen van de kinderen erop voor wie de cadeautjes zijn (of een andere tekst).

Mocht je meer willen weten over wat je met de Silhouette Curio kunt maken.: meer dingen die ik hier mee maakte vind je hier en hier.

De creahop gaat verder op het blog van Jolanda. Klik snel verder om te kijken wat voor lekkers je bij haar kunt winnen! Klikklik

Je kunt deelnemen tot 24 november. Op 25 november wordt de winnaar bekend gemaakt.